Vrouw gewond bij poging beroving

Purmerend • Een 35-jarige vrouw uit Heerhugowaard is dinsdag 8 mei gewond geraakt nadat twee onbekende jongens haar tas probeerden te stelen.

Rond 16.45 uur liep de vrouw over de Van Ijsendijkstraat in Purmerend (ter hoogte van de sporthal De Beukenkamp) toen er vanachter haar een bromfiets voorbij kwam. Op de bromfiets zaten twee jongens. De jongen die achterop de bromfiets zat pakte de tas van de 35-jarige vrouw en probeerde deze van haar te stelen. Doordat de vrouw de tas goed vast had mislukte dit. De vrouw raakte hierdoor wel gewond aan haar hand. De politie is op zoek naar getuigen:

Signalement verdachte:

Verdachte 1:

Deze licht getinte jonge man van ongeveer 16 jaar oud bestuurde de bromfiets. Hij had die dag een donkerblauwe spijkerbroek en een zwarte gewatteerde jas aan en droeg hij een baseball pet.

Verdachte 2:

Deze licht getinte jongen van ongeveer 10 a 11 jaar oud zat achterop de bromfiets. Hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een groen baseball jack met witte mouwen en voorzien van een capuchon. Deze jongen droeg een zwart petje. De twee verdachten reden op een zwarte scooter.

Heeft u informatie over deze zaak? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

CategoriesUncategorizedTags