Vernieling twee auto’s in uitzending Ter Plaatse

Purmerend • Het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTV N-H besteedt vanavond aandacht aan meerdere vernielingen aan twee auto's in de Alleta Jacobslaan in Purmerend.Tot drie keer toe werden twee auto's, een grijze Volvo V70 en een grijze Kia Picanto, vernield. Dit gebeurde op 5 oktober 2011, 20 januari 2012 en 30 juli 2012. De eerste twee keer werden meerdere banden lekgestoken en de auto's rondom bekrast. De derde keer stak een onbekende man een van de auto's in brand. De brand sloeg over op de andere auto. Beide voertuigen brandden volledig uit.
De politie startte een onderzoek en hoopt door de uitzending van Ter Plaatse, op maandag 15 oktober, meer tips binnen te krijgen om deze zaak op te kunnen lossen.
Ter Plaatse (RTV N-H) begint om 17:40 uur en wordt elk uur herhaald. Het item is ook na de uitzending terug te kijken op:www.ter-plaatse.nl. Heeft u meer informatie over deze zaak? Belt u dan met de Decentrale Recherche van de politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).
CategoriesUncategorizedTags