Vermissing van Ton Kanbier

Purmerend • De 42-jarige Anthonie (roepnaam Ton) Kanbier, geboren op 6 juni 1970 in Amsterdam, is sinds zondag 26 augustus vermist. Hij is voor het laatst gezien rond 15.00 uur bij zijn woning bij de Spinnekop in Purmerend.

Ton, die in een zorginstelling verblijft heeft, een laag verstandelijk vermogen. Hij is al vaker weggeweest maar keerde altijd binnen korte tijd weer terug naar de zorginstelling. Het vermoeden bestaat dat hij ergens verblijft in Amsterdam in de omgeving van de Ferdinand Bolstraat.

Signalement

Blanke man met bruine ogen en donkerblond kort haar. Hij is ongeveer 202 cm lang en heeft een gezet postuur. Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een lichtblauwe spijkerbroek, een geruit overhemd (lichtbruin, donkerbruin, wit) daarover een zomerjack (beige, blauw) en blauwe sokken en sandalen. Bijzonderheden: Ton is een grote man die licht voorover gebogen loopt.

Contact
Heeft u informatie over de verblijfplaats van Ton of andere informatie die kan helpen hem te vinden? Belt u dan met de politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844 (lokaal tarief).

 

 

CategoriesUncategorizedTags