Steekpartij Purmerend in Opsporing Verzocht

Purmerend • Het programma Opsporing Verzocht van de AVRO (Nederland 1) besteedt 8 mei 2012 aandacht aan een steekpartij in Purmerend waarbij een man ernstig gewond raakte.In de vroege ochtend van zaterdag 1 december 2007, om 04.20 uur, werd een nu 26-jarige man uit Purmerend aangevallen door onbekenden die hem zwaar lichamelijk letstel toebrachten op de Populierenstraat in Purmerend. Twee getuigen troffen het slachtoffer later aan op de Purmersteenweg en brachten hem naar het ziekenhuis. Hij had onder andere een steekwond in zijn gezicht en heeft blijvende littekens en blijvende psychische schade overgehouden aan de aanval.

De politie startte een groot onderzoek: getuigen werden gehoord, sporen onderzocht en buurtonderzoek verricht. Toen werd de zaak niet opgehelderd. Onlangs zijn er nieuwe aanwijzingen gevonden die de politie onderzoekt. De politie hoopt door de uitzending van Opsporing Verzocht, van 8 mei 2012, meer informatie binnen te krijgen om deze gewelddadige steekpartij op te kunnen lossen.
 
Opsporing Verzocht begint dinsdag 8 mei 2012 om 21:30 uur en wordt woensdagochtend om 11:15 uur herhaald op Nederland 2. Heeft u meer informatie over deze zaak? Belt u dan met de Decentrale Recherche van de politie Waterland via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

CategoriesUncategorizedTags