Poging woningoverval in uitzending Ter Plaatse

Zaandam • Het opsporingsprogramma Ter Plaatse, van RTV N-H, besteedt morgenavond aandacht aan de poging woningoverval aan de Jaspersstraat in Zaandam.

Op  woensdag 8 februari, tussen 10.05 uur en 10.45 uur, klopten twee mannen aan bij de woning. Een van de bewoners keek door het raam en zag twee mannen met maskers op gehurkt voor de deur zitten. Hij besloot de deur niet te openen. Een getuige, die het tweetal vervolgens had zien weggaan, alarmeerde de politie. Agenten zochten in de nabije omgeving maar troffen de mannen niet meer aan. Het is niet bekend hoe het tweetal is vertrokken en in welke richting ze zijn gegaan. Later is er een tas met spullen terug gevonden waar onder andere bivakmutsen en tie raps in zaten.

De politie startte een uitgebreid onderzoek en heeft goede beelden van de twee verdachten. De politie  hoopt door de uitzending van Ter Plaatse, op woensdag 17 oktober, meer tips binnen te krijgen om deze zaak op te kunnen lossen. Ter Plaatse (RTV N-H) begint om 17:40 uur en wordt elk uur herhaald. Het item is ook na de uitzending terug te kijken op: www.ter-plaatse.nl. Heeft u meer informatie over deze zaak? Belt u dan met de Centrale Recherche van de politie Zaanstreek-Waterland via 0900-8844. Of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

CategoriesUncategorizedTags