Man ernstig mishandeld

Wormerveer • Een 21-jarige man uit Hengelo is donderdagavond op het Marktplein in Wormerveer ernstig mishandeld.

Rond 22.45 uur kreeg de politie een melding van getuigen die zagen dat de man door een groep van zeven tot tien jonge mannen in elkaar werd geslagen. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen aan zijn gezicht overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Door de verschillende klappen en trappen op zijn hoofd heeft de man uit Hengelo een hersenschudding en geheugenverlies opgelopen. De aanleiding van de mishandeling wordt nog onderzocht.  Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

Signalement/bijzonderheden:

Het betreft een groep jonge mannen waarin enkele personen zijn opgevallen. Het slachtoffer zou meerdere malen in zijn gezicht zijn getrapt door een vrij lange man tussen de 180 en 190 cm lang, met kort gemillimeterd haar. Hij sprak met een Turks/Marokkaans accent en droeg die dag een wijd vest met strepen. Bij de groep stond ook een getinte jonge man op een scooter. Hij heeft zwart lang golvend/krullend haar tot op zijn schouderbladen en droeg die dag zijn haar in een staart en daarover een baseballcap (achterstevoren). Na de mishandeling zijn een aantal mannen in een auto gestapt. Het betreft een zilver kleurige auto, type racewagen met een achterbak en een spoiler achterop.

De recherche geeft hoge prioriteit aan het oplossen van deze zaak en vraag daarbij uw hulp.

Bent u getuige geweest van deze mishandeling en heeft u nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie over deze zaak, bijvoorbeeld over de daders of de auto? Belt u dan met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.  

CategoriesUncategorizedTags