Getuigen misdrijf gezocht

Zaanstad • De politie van Zaanstreek-Waterland is op zoek naar getuigen van een misdrijf afgelopen weekeinde.

In de vroege maandagochtend is een 17-jarig blank meisje met lang blond haar uit Zaanstad aangetroffen op de parkeerplaats langs de Provincialeweg ter hoogte van station Koog-Bloemwijk. Zij is hier ongeveer tussen 5.00 uur en 7.00 uit een opvallende gele auto gezet en achtergelaten. Het meisje is vervolgens door een man in een lichtkleurige auto (vermoedelijk zilverkleurig of wit) aangetroffen en naar huis gebracht. Dit was wellicht een taxichauffeur.
Maandag zijn in de loop van de dag twee verdachten aangehouden die het meisje bij het station hadden achtergelaten, een 18-jarige man uit Zaandijk en een 20-jarige man uit Zaandam.
De politie wil graag meer duidelijkheid over de situatie en is op zoek naar getuigen die rond genoemde tijdstippen een opvallende gele auto bij station Koog-Bloemwijk hebben gezien waar het meisje uitstapte. Ook is de politie op zoek naar de man van de zilverkleurige auto die het meisje bij winkelcentrum Kaaikhof in Assendelft heeft afgezet. U kunt hiervoor bellen met 0900-8844 (lokaal tarief).
CategoriesUncategorizedTags