Getuigen gezocht van poging straatroof

Purmerend • Afgelopen donderdag, 17 mei, is er een poging gedaan om een 22-jarige vrouw uit Volendam te beroven.

Rond 21.20 uur was de vrouw aan het pinnen aan de Wielingenstraat in Purmerend waarna twee mannen op een brommer probeerden haar portemonnee af te pakken. Hierbij kreeg zij een klap in haar gezicht, maar zij gaf haar portemonnee niet af. Er is een getuige geweest die ervoor zorgde dat de mannen hun slag niet konden slaan. Hij zag het gebeuren, begon te roepen waarna de overvallers er vandoor gingen. De politie van Purmerend wil graag in contact komen met de man die de mislukte straatroof heeft gezien en andere mogelijke getuigen. U kunt bellen met 0900-8844. Anoniem iets melden kan via 0800-7000.

De twee overvallers, die reden op een oude zwarte brommer met blauwe nummerplaat, hebben het volgende signalement:

1) Negroïde man, ongeveer 25 jaar oud, 1.80 meter lang, smal postuur, dreadlocks tot op schouderhoogte en een gouden ketting om zijn nek. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek met het kruis tot op de knieën en een zwarte leren jas met daaronder een lichtkleurig t-shirt met V-hals

2) Negroïde man, dreadlocks (langer dan die van de eerste man), zelfde postuur als bovenstaande persoon. Hij droeg een donkere jas en blauwe spijkerbroek met het kruis tot op de knieën.

CategoriesUncategorizedTags