Getuigen gezocht van poging inbraak woning Krommenie

Krommenie • De politie heeft dinsdagmorgen om 09.00 uur een 26-jarige man uit Hoorn na een achtervolging aangehouden op de Handelsweg in Krommenie.

Getuigen zagen de man over een schutting klimmen van een woning, belden de politie en gaven een signalement door. Meerdere eenheden snelden ter plaatse en zochten in de omgeving. De verdachte was inmiddels gevlucht. Hij was over een hek geklommen en vervolgens het water in gesprongen. Hij zwom richting Molletjesveer, klom de kant weer op en verschool zich in een bossage. Agenten konden hem na een korte zoekactie insluiten en vervolgens aanhouden en meenemen naar het politiebureau. De man bleek een bekende van de politie en stond als gezocht bekend voor eerdere woninginbraken.

Getuigenoproep

Hebt u nog niet met de politie gesproken maar nog wel informatie over deze poging woninginbraak? Heeft u de afgelopen tijd verdachte voertuigen of personen in de buurt van het Elzenlaantje gezien? Neemt u dan contact op met de politie via: 0900-8844. Dit kan ook anoniem: 0800-7000. De politie verzoekt mensen die schade aan hun woning hebben, vermoedelijk vanwege poging inbraak, ook contact op te nemen met de politie. 

CategoriesUncategorizedTags