Getuigen gezocht van beroving

Wormer • Een 35-jarige vrouw uit Wormerveer is vrijdagavond, om 23.28 uur, slachtoffer geworden van een beroving in Wormer.

De vrouw kwam vanaf de Zandweg, fietste in de richting van de rotonde en reed de Knollendammerstraat in. Ze zag een bromfiets met twee personen erop uit een steeg komen. Deze bromfiets reed achter haar aan maar haalde niet in. Op een gegeven moment haalde de bromfietser wel in en probeerde de bijrijder de rode tas van de vrouw pakken. Hij wilde deze uit haar mandje trekken maar omdat de vrouw een hengsel nog vast had ging het mis. De vrouw viel tegen een geparkeerde auto aan en de verdachten gingen er vandoor met de tas. De mannen op de bromfiets gingen er met hoge snelheid vandoor richting de Zaan. Bij de politie is het volgende signalement van de verdachten bekend: twee jongens, droegen donkere kleding, hadden een zilvergrijze integraalhelm op. Ze reden op een zwarte scooter met sierstickers aan de zijkant. 

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over de roof. Of de rode tas, van het slachtoffer ergens gezien hebben. In de tas zitten twee grijze doosjes met insulinespuiten. Als u de tas aantreft deze gelieve naar het dichtstbijzijnde politiebureau te brengen. Contact kan via: 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via: 0800-7000.

CategoriesUncategorizedTags