Chauffeur van supermarktketen bedreigd

Zaandam • De politie heeft een 34-jarige man uit Curacao aangehouden in verband met bedreiging van een vrachtwagenchauffeur.

De chauffeur was zaterdagochtend rond kwart voor zeven groente aan het lossen bij een supermarkt aan de Spitsbergen in Zaandam. Op dat moment komt er een scooter met twee mannen voorbij rijden die stopt. De mannen schreeuwden en wilden een pallet met groente omver duwen. Dit lukte niet waarop een van de verdachte zes groentedozen uit de pallet heeft gepakt en hiermee heeft gegooid waardoor de dozen werden vernield. De verdachte uit Curacao  pakte een doos met tomaten en heeft deze naar de chauffeur gegooid. Vervolgens zijn beide mannen weggevlucht. Zij waren beiden mogelijk onder invloed van alcohol omdat ze onvast ter been waren en naar alcohol roken.

Een getuige had het kenteken van de bromfiets, waarmee de verdachte uit Curacao wegreed, genoteerd waardoor de man eenvoudig was op te sporen. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Naar de andere verdachte doet de politie nog onderzoek.

CategoriesUncategorizedTags