Aanhoudingen na drugsvondst

Zaandam • Zaandam, 14 augustus 2012
De politie heeft dinsdagochtend drie mannen, in de leeftijd van 41 tot 55 jaar, uit Zaandam en Hoorn aangehouden wegens drugsbezit.

Bij de politie was informatie binnengekomen dat in een woning aan de Dam een grote hoeveelheid softdrugs zou liggen. Naar aanleiding hiervan is een uitgebreid onderzoek ingesteld. Vanochtend hield de politie het drietal aan in Zaandam en doorzocht  de woning aan de Dam. De mannen hadden softdrugs bij zich en op meerdere plekken in de woning werd ook softdrugs gevonden. In totaal nam de recherche 12 kilo softdrugs in beslag. Alle drugs wordt vernietigd. Ook werd apparatuur voor de vervaardiging van hennep in beslag genomen. Het vermoeden bestaat dat een coffeeshop in de nabije omgeving werd bevoorraad met de hennep afkomstig uit de woning.

De politie legt alle gegevens van het onderzoek schriftelijk vast in processen-verbaal die aangeboden worden aan het Openbaar Ministerie. Dat zal beslissen over een eventuele vervolging. De drie verdachten zijn in verzekering gesteld.

CategoriesUncategorizedTags